curry develey için ürünler (6)

Lahana Güveç - Bistronomik

Lahana Güveç - Bistronomik

Yemeği bir tencereye dökün ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte birkaç dakika ısıtın veya kutunun içeriğini uygun bir kaba dökün ve mikrodalgada maksimum güçte 2-3 dakika ısıtın. Yağlar: 6,2 g Bunların doymuş yağ asitleri: 2,5 g Karbonhidratlar: 3,6 g Bunların şekerler: 1,9 g Lifler: 1,1 g Proteinler: 6,9 g Tuz: 1,1 g
Organik Dijon Hardalı - Bal ve Baharatlarla La Cigale Provençale

Organik Dijon Hardalı - Bal ve Baharatlarla La Cigale Provençale

Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - %10 bal - %0.5 baharat - Şeker - Su Kullanım önerileri: Beyaz etler ve balıklarla mükemmel bir uyum sağlar. Tüm soslarınıza özgün ve şık bir dokunuş katar. Bu ürün ayrıca 100 g'lık kavanozda da mevcuttur.
Baharatlı Sosis Rougail - Bira Fabrikası

Baharatlı Sosis Rougail - Bira Fabrikası

Bu lezzetli Rougail'i Montbéliard sosisleri ve Réunion'un L’Oiseau biberi ile birlikte tadın. En iyi bira fabrikalarından ilham alan bu tarif, renklendirici, yapay aromalar ve koruyucu maddeler içermez.
Organik Dijon Hardalı - Espelette Biberli La Cigale Provençale

Organik Dijon Hardalı - Espelette Biberli La Cigale Provençale

Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş tuz - %2,5 Espelette biberi tozu - Su Kullanım önerileri: Soslar ve salatalık soslarını lezzetlendirmek için idealdir. Etler ve balıklar için mükemmel bir baharat olacaktır. Bu ürün ayrıca 100 g'lık kavanozda da mevcuttur.
Organik Dijon Hardalı La Cigale Provençale

Organik Dijon Hardalı La Cigale Provençale

Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - Su Kullanım önerileri: Keskin tadı baharatlı yemek sevenleri mutlu edecektir. Etlerinizi, ızgaralarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve salata sosu veya mayonez yapmak için ideal olacaktır. Bu ürün ayrıca 100 g, 370 g, 750 g'lık kavanozlarda ve 800 g ile 4 kg'lık kovalar halinde de mevcuttur.
Siyah Zeytinli Dijon Hardalı - LEONY

Siyah Zeytinli Dijon Hardalı - LEONY

Malzemeler: - Hardal Tohumları* - Alkol Sirkesi* - Tuz - %4 Siyah Zeytin* - Su * organik tarım ürünleri Kullanım Tavsiyeleri: Bu hardal, domates salatası için bir sos olarak veya mangalda etler ve beyaz etler için kullanılır. Aperatif olarak bir dilim ekmek üzerine sürün... Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.